Klosterbryggeriet

Med familiens mere end 37 år i ølbranchen følte vi i 2008, at det var naturligt at deltage i den rivende udvikling mikrobrygøllet har taget. Vores mål er at udvikle nye og friske øltyper, der smager af grund elementerne i øl, malt og humle.

 

Svendeøl

Svendeøllen er en classic bock øl brygget på bygmalt og humle.

Øllen er ravgylden og tilsat rønnebær og anis, hvilket giver øllen en let friskhed. Velegnet til lettere kødretter, smørrebrød samt frokostbord. Svendeøllen er brygget med respekt for cisterciensermunkenes udbredelse af ølbrygningen i Europa og samtidig tilpasset nutidens krav om ensartet kvalitet og en friskhed i smagen. Øm kloster ligger smukt i det midtjyske nær Ry på en landtange mellem Mossø og Gudensø.

 

Humle Hyld

Humle Hyld er brygget af vand malt, humle og hyldeblomst.

Frugtig, sød blomstrende aroma med dyb gylden farve.

God mundfornemmelse og med en blomstrende lidt sød finish.

 

Oluf Kvitter

Mørk ale brygget på udvalgte bygmalte, krydret med tranebær og humle.

Oluf Kvitter har stor fylde, er en velafbalanceret ale.

Kan nydes af alle der vil forkæle sig selv eller andre.

 

Dubbel Ale

Dubbel Ale er brygget på vand, bygmalt, gær og humle, tilsat koriander og malurt.

Serveres ved en temperatur på 5 – 8 grader.